Online podrška

LiveZilla Live Help

Pretraga domena

Upišite željenu domenu:

Prati nas na Fejsu

Newsletter

Društvene mreže

 

 

Kokoši Hrvatice 

02/2013
-
OGP Stjepan Mesić - Kokoši Hrvatice
Uzgoj kokoši Hrvatica
uzorak livade, bijela
CMS, PHP, HTML, CSS, JavaScript
kokoši Hrvatice, uzgoj kokoši
6.3/10
http://www.kokosi-hrvatice.com.hr
OGP Stjepan Mesić uzgaja sortu kokoši Hrvatica. Kako bi prezentirali svoju ponudu i informirali svoje kupce, izradili smo im ovu web stranicu. Stranica sadrži kratke informacije o sorti koja se uzgaja, galeriju slika i kontakt obrazac povezan sa e-mail adresom. CMS sustav pogoni ovu web stranicu.
 

 

Izrada web stranica

Naša djelatnost je izrada raznih tipova web stranica sa kompletnim rješenjima. Nastojimo jedinstvenim dizajnom osigurati prepoznatljivost našeg klijenta u svijetu interneta.

Tražite održavanje?

Također, za sve vlasnike web stranica imamo u ponudi pakete za održavanje web stranica. Odaberite već danas paket po svom izboru i osvježite svoje web stranice.

Grafički dizajn

Često se susrećemo sa situacijom da s klijentom započnemo razgovor o izradi web stranica i onda shvatimo da postoji potreba za osmišljavanjem kompletnog vizualnog identiteta.

Usluge tiska

Kako se naša ponuda ne bi samo temeljila na računalnim i "virtualnim" uslugama, također za Vas možemo napraviti tisak različitih materijala svih dimenzija i oblika.

Internet marketing

Google Adwords sustav je važan postupak za unaprijeđenje pozicije Vaših web stranica. Kao dugogodišnji stručnjaci u ovom načinu oglašavanja možemo Vam povećati prihode.