Dopi dizajn je specijalizirana tvrtka za izradu web stranica, održavanje web stranica, izradu online poslovnih aplikacija, izradu mobilnih i Facebook aplikacija, web hosting, internet marketing te grafičku pripremu i tisak.

Još od osnutka 2010. godine, naš cilj je bio ponuditi klijentima kompletnu uslugu ( tkz. all-in-1 ) sistem koji će im omogućiti kompletno online poslovanje s svim potrebnim rješenjima u jednoj tvrtci po konkurentnim cijenama. S obzirom da smo na listi top 5 tvrtki u Hrvatskoj s brojem izrađenih web projekata, s sigurnošću možemo reći da su klijenti prepoznali naš potencijal, predanost poslu, dosljednost u ispunjavanju zahtjeva i obaveza te našu ljubav prema poslu koji radimo. Mi u Dopi dizajnu cijenimo povjerenje svakog klijenta te mu jednako čvrsto pristupamo s entuzijazmom i brigom za kvalitetno odrađeni svaki projekt i upit.

Davno smo shvatili da je prijeko potrebno redovito ulagati u poslovanje, brigu za sigurnost klijenata i online sustave koje koriste. S toga redovito lansiramo naše nove proizvode i usluge za postojeće i nove klijente koji im omogućuju napredovanje na tržištu i u vlastitom poslovanju. No to ne bi bilo moguće bez stalne edukacije naših djelatnika i korištenju najnaprednijih tehnologija u procesima izrade web stranica i aplikacija. Zato, naši klijenti su redovito upućeni u novitete na tržištu te ih u našoj ponudi imaju na dostupnost po izrazito povoljnim cijenama.

Danas trenutno u Dopi dizajnu radi 6 stalno zaposlenih djelatnika koji se nalaze na odjelima unutar tvrtke: serverski administrator ( korisička podrška ), web dizajner, programer online aplikacija i sustava, grafički dizajner te community i marketing menadžer. Naši djelatnici ažurno i predano izvršavaju svoje radne zadatke te na taj način omogućavaju našim klijentima najbolje usluge na tržištu. Mnogi naši klijenti su nas preporučili upravo zbog naše korisničke podrške i sustavu razvijenom isključivo za naše klijente kako bi mogli imati detaljan uvid u svoje usluge, vrijeme isteka zakupa usluga, statuse upita te još mnogo detalja koja im pruža naša korisnička podrška.

Ukoliko je i Vaša odluka da želite dobiti profesionalnu i kvalitetnu uslugu, s povjerenjem nas kontaktirajte ili ispunite zahtjev za ponudu. Biti će nam izrazito zadovoljstvo saslušati Vaše potrebe i zahtjeve te Vam izraditi neobavezujuću detaljnu i transparentnu ponudu s ukupnim troškovima .

Naše konstantno istraživanje i pažljivo planiranje svakodnevno dovode našu uslugu na novu, još bolju i kvalitetniju razinu. Sve u svemu, mi nismo samo Vaši stručnjaci za online poslovanje, mi smo i Vaši prijatelji u poslovanju.

Nadamo se da ste prepoznali naše kvalitete i profesionalnost te se izrazito veselimo mogućoj poslovnoj suradnji s Vama.


Dopi dizajn je potpisnik kodekska etike u poslovanju kod HG

Potpisivanjem Kodeksa etike u poslovanju i prihvaćanju društveno odgovornoga ponašanja pokazali smo kvalitetu i spremnost na prihvaćanje pravila suvremenog poslovanja kao nužne pretpostavke za integraciju i uspjeh u međunarodnim tokovima.

Pogledajte povelju - ovdje.

Prijava klijenta

Email adresa:

Lozinka:


 

Registrirajte se!
Zaboravili ste lozinku?

Mišljenja naših klijenata

Zatražite detaljnu ponudu, krenimo raditi zajedno!

Naše ponude su jasne, bez skrivenih troškova, transparentne i bez obaveze.