Profesionalna Facebook stranica
Stvarane atraktivne, te na prvi dojam upečatljive i jasne Facebook stranice, važan je korak svake suvremene online marketinške kampanje. Naš tim grafičara i marketinških stručnjaka osmislit će i ilustrirati naslovnu i profilnu sliku, uskladiti ih s Vašim poslovnim identitetom i približiti ih svim Facebook korisnicima. Pametno koncipirana Facebook stranica odličan je način stvaranja respektabilne baze fanova i kvalitetne interakcije između njih i Vašeg brenda. Prepoustite nama da za Vas stvorimo Facebook identitet koji će mamiti nove fanove i poticati rast Vašeg brenda.

Facebook oglašavanje
Idealan je način za precizno targetiranje najprofitabilnijih skupina konzumenata, s mjerljivim i opipljivim rezultatima. Hrvatska danas ima preko milijun aktivinih Facebook korisnika, a među njima se može ikristalizirati vrlo zavidna baza konzumenata, definirana prema njihovim stavovima, afinitetima, lokacijim, demografiji, itd. PPC model plaćanja nudi pogodnost da se Vaši oglasi naplaćuju tek kada zainteresirana osoba klikne na oglas - a ne već prilikom samog prikazivanja oglasa. Oglas sadrži fotografiju i tekst, a uz to se mogu iskoristiti i brojne Facebook specifične napredne opcije za super efikasno oglašavanje.

Facebook community marketing
Upravljanje online zajednicom fanova vrlo je važno za dugoročno održivu kvalitetu odnosa između Vašeg brenda i svih onih koji ga prate. Facebook community marketing odnosi se na upravljanje zajednicom kroz pravovremeno objavljivanje relevantnih informacija, održavanje interakcije kroz zanimljive sadržaje, te stvaranje pozitivne klime među svima koji se interesiraju za Vašu ponudu.

Full service Facebook kampanje
Ovo uključuje razvoj naprednih aplikacija, natječaja, nagradnih igara te sličnih maštovitih i stimulativnih aktivnosti za uspješno djelovanje na prodručju brand awarenessa. Na raspolaganje se stavljaju kreativni marketinški stručnjaci, dizajneri i programeri kompetentni za provođenje kampanje koja garantira rezultate. Uključuje potpuno individualiziran pristup od samog idejnog začetka, pa sve do svakodnevnog ažuriranja sadržaja.

Ukoliko želite da preuzmemo se profesionalno brinuti za Vaše Facebook stranice, svakako nam pošaljite zahtjev za ponudu ili nas kontaktirajte.

Prijava klijenta

Email adresa:

Lozinka:


 

Registrirajte se!
Zaboravili ste lozinku?

Mišljenja naših klijenata

Zatražite detaljnu ponudu, krenimo raditi zajedno!

Naše ponude su jasne, bez skrivenih troškova, transparentne i bez obaveze.