Cloud webmail je naš proizvod namijenjen svim našim novim te postojećim klijentima i toplo ga preporučamo. Zašto? Pokušati ćemo Vam objasniti u nastavku ovog članka.

Kao što koristite svoje email račune putem Google servisa, vjerojatno bi Vam dobro došlo da imate takvu mogućnost i za svoje poslovne email račune unutar Vaše domene. Zato je tu naš Cloud webmail sustav. Godišnjim zakupom po izrazito povoljnoj cijeni omogućiti ćete sebi i kolegama pristup email računima unutar Vaše firme bilo gdje, bilo kada i s bilo kojeg računala na svijetu.
Cloud webmail izrazito je korisno rješenje za Vaše emailove jer ne zahtjeva nikakve instalacije programa na računalo s kojeg se spajate na webmail i ne zahtjeva licence. Jedino što zahtjeva je Vaša email adresa i lozinka putem koje svojim email porukama možete pristupiti bilo gdje.

 

Koje su mu prednosti?:

● Slanje i primanje email poruka
● Automatski refresh pristiglih poruka
● Spremanje Vaših kontakata u kontakt listu
● Kreiranje i organizacija evidencije sastanaka i drugih Vaših obaveza u interaktivnom kalendaru
● Pristup 0-24h s bilo kojeg računala / tableta / mobitela

 

Kako Cloud webmail funkcionira?
Cloud webmail je aplikacija koja je smještena na našim serverima te je konfigurirana da se spaja s Vašim hosting računom bez obzira da li je smješten kod nas ili kod nekog drugog davatelja hosting usluge.
 

Koliko ima prostora na Cloud webmailu?
Jednostavno - onoliko koliko ima prostora na Vašem hosting računu. Znači, ukoliko ste podesili da je veličina Vaših mailbox sandučića 100MB, toliko ćete imati i prostora po jednom email računu. Međutim, može se dogoditi da ukoliko se Vaš hosting račun napuni s sadržajem web stranica i kompletno hosting račun bude popunjen npr: 502/500 MB a na Vašem email računu se i dalje nalazi 70/100 MB prostora ( odnosno ima "još" prostora ), Cloud webmail Vam neće raditi dok ne smanjite zauzetost svog hosting računa. Kako bi izbjegli ovakav scenarij, postoji mnogo opcija poput osiguravanja ( nadogradnje ) hosting računa, prebacivanje hosting računa na naše neograniečene hosting servere ( na taj način imate neograničen kapacitet u Cloud webmailu i na svojim web stranicama ), itd.


Kolika je cijena Cloud webmaila i kako se plaća?
Cloud webmail kao jedinstvena usluga na tržištu za Hrvatske poduzetnike iznosi 250,00kn / po domeni za polugodišnje plaćanje ili 400,00kn / po domeni za godišnje plaćanje. Naravno, tu postoji mnogo opcija spajanja više domena u Cloud webmail te na taj način staranje ušteda. Također, klijenti koji žele postati korisnici Cloud webmail usluge, ostvaruju i popust na zakup neograničenog hosting paketa.

 

Cijene

Period zakupa: POLUGODIŠNJE GODIŠNJE
Cloud webmail 250,00 kn 400,00 kn
** dodatne mogućnosti **
Dodatna domena / po domeni 125,00 kn 200,00 kn
NARUČI: Naručite sada Naručite sada

 

Bez obzira da li kod nas imate ili nemate hosting, da li ste naš postojeći klijent ili tek želite početi poslovati s nama - slobodno nam se javite i raspitajte se za besplatno probno testiranje.

Prijava klijenta

Email adresa:

Lozinka:


 

Registrirajte se!
Zaboravili ste lozinku?

Mišljenja naših klijenata

Zatražite detaljnu ponudu, krenimo raditi zajedno!

Naše ponude su jasne, bez skrivenih troškova, transparentne i bez obaveze.