S obzirom da grafički dizajn može biti Vaš i najznačajniji adut za klijente koji još nisu 100% odlučili da li će s Vama poslovati, bitno je imati ga i kvalitetno ga odraditi.

S toga često se susrećemo s klijentima koji zatraže od nas uslugu izrade web stranice te da onda shvatimo kako dolazi do potrebe za izradom logotipa, vizitki ili kompletnog osmišljavanja vizualnog identiteta.
Nije svejedno kakav će biti Vaš vizualni identitet, on značajno određuje izgled Vaše web stranice, navodi Vaše klijente ili kupce da Vas lakše zapamte po nekoj određenoj boji vizualnog identiteta ili simpatičnom logotipu. Na taj način stvarate imidž tvrtke - dosljednošću u vizualnom identitetu asocirate i na dosljednošću u kvalitetnom poslovanju, a o marketinškom proboju nije potrebno ni govoriti.

Tako od kreiranja znaka i logotipa, preko posjetnica, kuverti, memoranduma, poslovnih mapa, pozivnica možemo s Vama 'doći' i do promotivnog materijala (leci, brošure, prospekti, katalozi, plakati...). Mogućnosti su neograničene.

Naravno, uz grafički dizajn usko je povezana i priprema za tisak, jer je poznavanje medija za koje se dizajnira ključno, a usklađivanje dizajna i medija odvaja uspješan od neuspješnog produkta.

Ukoliko već sada bi željeli od nas dobiti više informacija o načinima i cijenama izrade vizualnog identiteta, slobodno nas možete kontaktirati.

Prijava klijenta

Email adresa:

Lozinka:


 

Registrirajte se!
Zaboravili ste lozinku?

Mišljenja naših klijenata

Zatražite detaljnu ponudu, krenimo raditi zajedno!

Naše ponude su jasne, bez skrivenih troškova, transparentne i bez obaveze.