Naša djelatnost je izrada raznih tipova web stranica sa kompletnim rješenjima. Nastojimo jedinstvenim dizajnom osigurati prepoznatljivost našeg klijenta u virtualnom svijetu interneta.

U našem bogatom iskustvu izrade web stranica mogli smo zapaziti da je većina klijenata htjela da proces izrade web stranice im bude maksimalno jednostavan, razumljiv i transparentan sa svim terminološkim izrazima objašnjen laički - što smo im i omogućili.

Pošto imamo stručnjake za web dizajn, grafička rješenja, programiranje i slične operacije, u ponudi imamo mnogo stavki koje bi zadovoljile Vaše kriterije, poput:

 • Administracijsko sučelje za registraciju
 • Foto galeriju u flash aplikaciji
 • Video isječke
 • Flash animacije
 • Intro stranice
 • Booking
 • Google maps alikacija ( dinamička karta - "Kako do nas?" )
 • Dinamički dio web stranice
 • Kalendar sa događajima
 • Sučelje za Newsletter
 • Automatsko rotiranje banera       
 • Ankete
 • Web Shop

...i još mnogo drugih stvari po Vašem izboru!

CMS - bilo kad i bilo gdje

Često postavljana pitanja:

Koliko traje izrada internet stranice?
Izrada svake stranice traje od 10 dana do čak nekoliko mjeseci ( u rijetkim slučajevima ), ovisno o složenosti projekta i pripremi potrebih materijala.
Stranice sa manje sadržaja mogu biti gotove već za 10 dana, dok je za kompleksne cms sustave i web dućane potrebno više od mjesec dana.

Da li su stranice koje radite optimizirane za tražilice?
Da, svaku internet stranicu radimo na način da bude što bolje indeksirana i da postiže što bolje rezultate na tražilicama, to uključuje onsite i offsite optimizaciju
Onsite optimizacija je prilagodba samog kôda stranice upisivanjem h1, h2, h3 tagova, ključnih riječi, meta tagova, opisa i dr.
Offsite optimizacija je proces koji se obavlja nakon izrade, a sastoji se od prijave stranice na tražilice te stvaranja linkova na drugim stranicama koje će voditi na Vašu stranicu. U tu svrhu koristimo web direktorije, te specijalizirane stranice, ovisno o djelatnosti kojom se bavite. Pritom pazimo da sve stranice imaju kvalitetan PageRank.
 

Želite odmah neobavezujću ponudu? - Ispunite zahtjev online!


Kako mijenjati sadržaj stranice, i koja je cijena?
Ukoliko se radi o CMS sustavu ili web dućanu, sadržaj možete mijenjati sami. Nakon izrade Vam osobno demonstriramo način izmjene i unosa novih podataka, a za svaki slučaj vam šaljemo i detaljno uputstvo za korištenje.
Za sve eventualne probleme, stojimo Vam na raspolaganju u svako doba dana.
Ukoliko se radi o html stranici, sve izmjene radimo mi, a materijale koje je potrebno postaviti nam šaljete e-mailom, poštom ili faxom.
Manje izmjene ne naplaćujemo (izmjena kontakt podataka, adrese i dr.), dok za veće primjenjujemo važeći cjenik ( naplata po satu rada ) .

Ima li dodatnih troškova nakon izrade internet stranice?
Ne, nakon izrade internet stranice naplaćuje se samo smještaj ( hosting ) na godišnjoj bazi.
U cijenu smještaja uračunate su sve manje izmjene na stranici, dok se za veće primjenjuje važeći cjenik (naplata po satu rada).

Otvorite svoju web trgovinu

U svojem bogatom iskustvu u izradi web stranica imamo više od 350 zadovoljnih klijenata!
Pogledajte našu galeriju projekata!

Za Vas stvaramo unikatan dizajn po Vašim potrebama, kontaktirajte nas ili ispunite zahtjev za ponudom o izradi web stranice - bez obaveze, te postanite jedan od naših zadovoljnih klijenata.

Prijava klijenta

Email adresa:

Lozinka:


 

Registrirajte se!
Zaboravili ste lozinku?

Mišljenja naših klijenata

Zatražite detaljnu ponudu, krenimo raditi zajedno!

Naše ponude su jasne, bez skrivenih troškova, transparentne i bez obaveze.