Održavanje web stranica je proces ažuriranja sadržaja te održavanja funkcionalnosti i strukture web stranica koji počinje teči nakon njihove izrade. Održavanje nije obavezno, ali nameće se kao logična potreba za ažuriranjem kod 99% web stranica.
U mogućnosti smo ponuditi održavanje web stranica koje smo sami izradili, kao i održavanje stranica koje su izradili drugi autori.


Način održavanja web stranica

Nakon slanja emaila na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., šaljemo Vam email s obavijesti o zaprimljenom zahtjevu za ažuriranjem Vaših web stranica. Ovisno o odabranom modelu održavanja Vaših web stranica, zatražene izmjene mogu biti provedene odmah, roku nekoliko sati ili u roku nekoliko dana.
U slučaju hitnosti održavanje se izvodi odmah.
Po završetku ažuriranja Vaših web stranica, šaljemo Vam email s obavijesti o izvršenim izmjenama.
 

Modeli održavanja web stranica

● Redovito mjesečno održavanje ( Dopi Care program )
● Održavanje po potrebi

 

Dopi Care program

Dopi Care program je namijenjen klijentima koji imaju potrebu za čestim izmjenama na web stranicama. Klijenti koji s nama sklope Ugovor o održavanju web stranica imati će razne benefite o kojima možete pročitati ovdje. Dopi Care program se sastoji od paketa koji su formirani ovisno o Vašim potrebama i plaćaju se u paušalom obliku na mjesečnoj bazi. Ukoliko ste zainteresirani da i Vi s nama Ugovorite Dopi Care program održavnaja Vaših web stranica, molimo Vas da nas kontaktirate kako bi Vam mogli preporučiti najoptimalniji paket sukladno Vašim potrebama.

 

 

Održavanje po potrebi

Ukoliko Vam nije potrebno održavanje web stranica ili nam ne šaljete emailove s stavkama koje treba ažurirati na Vašim web stranicama, nećete dobivati od nas račune za održavanje web stranica. Održavanje po potrebi je drugim riječim postupak održavanja "koliko potrošim  - toliko platim". Ukoliko nam pošaljete stavke za ažuriranje Vaših web stranica npr. 7., 15. i 24. u mjesecu, zbrojiti ćemo ukupno utrošene sate u tom mjesecu na Vašoj web stranici te Vam s zadnjim danom u mjesecu ispostaviti račun za izvršena ažuriranja.


Cjenik održavanja web stranica

Ovisno o odabranom modelu održavanja Vaših web stranica cijena će se razlikovati. Cijena održavanja web stranica se obračunava po radnom satu za oba modela, no za model Dopi Care se obračunava jedinstveni popust koji ulazi u benefite ovog modela. Za korisnike programa Dopi Care cijena održavanja će biti fiksna na mjesečnoj bazi no za korisnike modela održavanje po potrebi ona će se formirati na kraju mjeseca ovisno o količini utrošenih sati rada. Na zahtjev klijenta možemo prije svakog ažuriranja web stranica javiti cijenu održavanja.Što je to održavanje web stranica i kome je potrebno?

Održavanje web stranica ( ili aktualizacija web stranica, osvježavanje web stranica, ažuriranje web stranica i dr. ) je izmena slikovnog i tekstualnog materijala na web stranicama. U održavanje web stranica također može ući manja dizajnerska i programska izmjena web stranica.
Usluga održavanja web stranica je namjenjena za klijente koji ne mogu, ne žele ili ne stignu sami izvršiti određene slikovne, tekstulane ili programske izmjene na web stranicama. Održavanje će tada obaviti naši djelatnici na temelju Vašeg uspenog ili pismenog zahtjeva.


Što nije održavanje web stranica?

Pod uslugu održavanja web stranica ne podrazumijevamo neke druge usluge npr: web hosting, obavezne tehničke nadogradnje web programa koje koristite, nadogradnju CMS sustava, produženje domena ili slične usluge. Ukoliko primjetimo da ste greškom zatražili jednu od navedenih usluga koje ne ulaze u održavanje web stranica o tome ćemo Vas pravovremeno obavijestiti prije izvršavanja iste.
U održavanje također ne spadaju nadogradnje ili nove značajke koje sami zatražite od nas ili koje su nužne da bi Vaša web stranica funkcionirala.

Prijava klijenta

Email adresa:

Lozinka:


 

Registrirajte se!
Zaboravili ste lozinku?

Mišljenja naših klijenata

Zatražite detaljnu ponudu, krenimo raditi zajedno!

Naše ponude su jasne, bez skrivenih troškova, transparentne i bez obaveze.