Tvrtka Apple je svojom prvom verzijom iPhone mobitela preokrenula cijelo tržište mobilne industrije na način da je ponudila uz mobitel najnovije tehnologije i AppStore funkciju downloada aplikacija na uređaje.

Danas, razne aplikacije s stotine tisuća raznih namjena se mogu nalaziti na bilo kojem smartphone mobitelu te na taj način olakšati svim korisnicima razne dnevne aktivnosti i obaveze. Samim time, tvrtke su prepoznale dostupnost mobilnih aplikacija i u svoju korist počele izrađivait mobilne aplikacije za svoje klijente, korisnike i kupce.

U svojoj ponudi imamo i uslugu izrade mobilnih aplikacija za iOS i Android platforme uređaja i tableta. Ukoliko ste zainteresirani za neobavezujuću ponudu ispunite obrazac ili nas kontaktirajte.

Znamo da možemo izraditi aplikaciju po Vašoj mjeri koja će Vam ostvariti prednost u odnosu na konkurenciju te omogućiti Vašim zainteresirani kupcima i klijentima bolju i bržu povezanost s Vama.

 

iOS programiranje
iPhone i iPad platforme su postale snažno rješenje za poslone i krajnje korinsike. Programiranje za iOS operativni sustav vršimo u nativnom kodu koristeći Objective C, bez generičkih frameworka i sličnih gotovih rješenja. Na taj način osiguravamo maksimum u smislu izgleda i funkcionalnosti mobilne aplikacije, radeći “pixel perfect” rješenja.

Uvijek smo u korak s zadnjim trendovima s područja korisničih sučelja i isksutva korisnika (UI/UX), kako bi zadovoljili i one najzahtjevnije. Za ovo konstatno rastuće tržište, možemo isporučiti vrhunska rješenja potpuno izrađena po Vašoj mjeri.

 

Android programiranje
Izvorno Google-ov operacijski sustav za smartphone i tablet uređaje kojeg su prigrlili svi najveći proizvođači. Za razliku od nešto skupljih i ne toliko raznovrsnih iOS uređaja, Android se ugrađuje na smartphone i tablet uređaje svih cjenovnih razreda od „low“ do „high-end“ rješenja. Ova polarizacija tržišta mobilnih operacijskih sustava nama ne predstavlja nikakvu zapreku da udovoljimo svim Vašim zahtjevima za izradom aplikacija i na ovom OS-u. Štoviše, vrlo smo iskusni u izradi mobilnih aplikacija na Android operativnom sustavu koje svojim izgledom i funkcionalnim karakteristikama nimalo ne zaostaju u odnosu na iPhone mobilne aplikacije.

 

Windows Phone 8
Radi se o platformi koja označava prekretnicu u razvoju mobilnih aplikacija za Windows patformu. Snažna prednost ovog mobilnog operativnog sustava je kompatibilinost s većinom rasprostranjenih Microsoftovih proizovda i usluga. S dugogodišnjim iskustvom na razvoju za Microsoft platformu, možemo Vam ponuditi razvoj mobilnih aplikacija za Winddows Phone, potpuno prilagođenih Vašim potrebama.

 

Symbian programiranje
Operacijski sustav prisutan na smartphone uređajima prethodnih generacija. Iako je njegov daljnji razvoj pomalo upitan zbog dominacije iOS i Android sustava, trenutno postoje milijuni korisnika koji još uvijek rado koriste svoj Symbian smartphone. Kako bi Vam omogućili da svojim aplikacijama doprete i do njih, rado programiramo i na Symbian OS-u.


Želite odmah neobavezujću ponudu? - Ispunite zahtjev online!

Prijava klijenta

Email adresa:

Lozinka:


 

Registrirajte se!
Zaboravili ste lozinku?

Mišljenja naših klijenata

Zatražite detaljnu ponudu, krenimo raditi zajedno!

Naše ponude su jasne, bez skrivenih troškova, transparentne i bez obaveze.